Gjorçev: Jemi bërë si Kolumbia, në çdo lagje ka të shtëna, bastore dhe kazino – AlbMania    
     

Gjorçev: Jemi bërë si Kolumbia, në çdo lagje ka të shtëna, bastore dhe kazino

 Gjorçev: Jemi bërë si Kolumbia, në çdo lagje ka të shtëna, bastore dhe kazino

Në Kuvendin e Maqedonisë po mbahet diskutimi lidhur me hapësirat e lojërave të fatit. Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Vllatko Gjorçev ka thënë se kriminaliteti është rritur në Maqedoni.

“Çdo ditë ka të shtëna, si Kolumbia në Ballkan jemi. Kjo është kur në çdo lagje ka bastore dhe kazino. Kemi shpërthim të krimit, ndërsa qeveria nuk solli as një fabrikë”, ka deklaruar Gjorçev.