Gjyshërit tanë e luftonin këtë politikë pansllaviste – AlbMania          

Gjyshërit tanë e luftonin këtë politikë pansllaviste

 Gjyshërit tanë e luftonin këtë politikë pansllaviste

Mbaj mend si fëmijë që, gjyshërit tanë e luftonin këtë politikë pansllaviste që po ndodh sot;
Të drejtën e ujit të pijshëm, mbrojtjen e burimeve të Sharrit, për të mos i helmuar ato; Sot, se do të vijë një kohë që kësaj tendence të flliqur të politikës, do ti vijë në mbështetje e ta arsyetojë një subjekt shqiptar…Kjo më duket absurde!!!
Pyes subjektet e këtilla:
Edhe sa kohë do të jeni vazalë të një pushteti të katandisur. Veni gishtin në kokë dhe mendoni se çfarë pasojash sjellin vendimet tuaja politike në raport me interesin e qytetarëve; Gjykoni drejtë sepse pushtetin që qeni, mbani llogari dhe përgjegjēsi…
Kjo na shpie drejt dyshimeve të sigurisë të jetës dhe përditshmërisë sonë!!!
Kur nuk jeni në gjendje të mbroni të drejtat elementare kolektive, ku mbeti për të tjera detyrime dhe përgjegjësi më strategjike!
*PARADOX* i rradhës, shkruan Besa Kadriu.