Gruaja indiane shtang mjekët: Lind fëmijë në moshën 75-vjeçare – AlbMania    
     

Gruaja indiane shtang mjekët: Lind fëmijë në moshën 75-vjeçare

 Gruaja indiane shtang mjekët: Lind fëmijë në moshën 75-vjeçare

Një histori e habitshme vjen nga India ku një grua 75-vjeçare ka lindur një vajzë e cila peshonte vetëm 600 gram.

Gruaja u konsiderua si e dobët nga ana mendore dhe gjithashtu dhe fizike, pasi ajo kishte vetëm një mushkëri në trupin e saj, si dhe sigurisht për moshën e saj të thyer.

75-vjeçarja, kishte birësuar një fëmijë, por ajo donte të kishte dhe një fëmijë të sajin, kështu që ajo përdori fekondimin artificial, për të mbetur shtatzanë.

Gruaja indiane, arriti të lindte në muajin e 6-të të shtatzanisë, me anë të prerjes çezariane dhe fëmija e saj peshonte vetëm 600 gram.