Grubi: Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi një – AlbMania    
     

Grubi: Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi një

 Grubi: Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi një

Artan Grubi ne rrjetin e tij social facebook pas hapjes se kufirit Bellanoc – Stancic shkruan:
➡️ Pasaportat i hoqëm, kufinjtë i bashkuam, rrugët po i ndërtojmë, po bëhemi 1️⃣
Shifeni gëzimin e madh të qytetarëve, piesëmarrje masive, kjo flet për politikat e drejta të Ali Ahmetit dhe BDIsë. ✔️
💙💛
Zyrtarë të lartë të Maqedonisë së Veriut dhe të Kosovës sot e përurian hapjen e pikës kufitare Bellanocë – Stançiq, përcjell INA.
Në hapjen e vendkalimit kufitar fjalime kanë mbajtur kryeministri Oliver Spasovski, zëvendëskryeministri Sadulla Duraku, zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj si dhe zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osmani, i cili njëherit është edhe koordinator i Qeverisë për realizimin e këtij projekti.