Gruevski: Vendimi i Zaevit për zgjedhje të parakohëshme, në sytë e tij shpëtim i fundit – AlbMania      

Gruevski: Vendimi i Zaevit për zgjedhje të parakohëshme, në sytë e tij shpëtim i fundit

 Gruevski: Vendimi i Zaevit për zgjedhje të parakohëshme, në sytë e tij shpëtim i fundit

Ish kryeministri Nikolla Gruevski edhe këtë herë ka komentuar vendimin e kryeministrit Zaev të shkojë në zgjedhje të parakohëshme si dhe ka komentuar edhe ndodhitë e fundit politike në vend si dhe mosmarrjen e datës për hapjen e bisedimeve me BE-në.

‘Shkak i vërtetë që Zaev vendosi në zgjedhje pas mos suksesit për hapjen e bisedimeve me BE është qëllim i tij që përsëri të demonizojë opozitën dhe të lusë për përkrahje ndërkombëtare në zgjedhje, dhe vlerësimi i tij është që të vendos ndonjë përallë të re sado bindëse të jetë që të kërkojë atë ndihmë. Ai është i vetëdijshëm se nuk ka shancë që populli t’i jep përkrahje me të cilën do të kishte fituar e pas zgjedhjeve të fitojë dhe të formojë qeveri’, shkruan mes tjerave ish kryeministri Gruevski.