Hajredini: Para se të shkojnë në Gostivar, revizorët është dashur të ndalen në Tetovë – AlbMania      

Hajredini: Para se të shkojnë në Gostivar, revizorët është dashur të ndalen në Tetovë

 Hajredini: Para se të shkojnë në Gostivar, revizorët është dashur të ndalen në Tetovë

Ish ministri i financave, Zhevdet Hajredini ka komentuar raportin e revizorëve shteteror lidhur me komunën e Gostivarit dhe kryetarin e saj, Arben Taravari. Hajredini hedh haptazi dyshime se revizoret shteteror po kursejne kryekomunaret e BDI-së.

“Para se të shkojnë në Gostivar, revizorët është dasht të ndalen në Tetovë”, shkruan Hajredini. Ai me ironi ka komentuar edhe paraqitjen e fundit të Bujar Osmanit. “Me deklaratën e B. Osmanit në tv ALSAT-M, se vendi do ta pranojë metodologjinë e re të cilën do ta propozojë Franca, mënjanohet edhe një pengesë serioze për fillimin e negociatave për anëtarësim të Maqedonisë në BE”, thekson Hajredini.