Haki Abazi i kundërpërgjigjet Mustafës – AlbMania    
     

Haki Abazi i kundërpërgjigjet Mustafës

 Haki Abazi i kundërpërgjigjet Mustafës

Haki Abazi nga Lëvizja Vetëvendosje ka kërkuar nga Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa,të merrët pyetje për vrasjen e Ahmet Krasniqit dhe për tre përqindshin.

Ndërsa Mustafa nuk i ka komentuar shumë këto deklarata të Abazit, ai u shpreh vetëm,

“Le të shkojë te doktori e të kontrollohet”, ka thënë Mustafa.

Rreth kësaj deklarate iu kundërpërgjigj Haki Abazi duke u shpreh që mjekësia është profesion fisinik duke thënë tutje që hajnia, tradhëtia janë profesion i të paftyrëve.

Postimi i plotë

Mjeksia është profesion fisnik, mjekët janë njerëz të dashur. Hajnia, tradhëtia e lojrat e ndyta janë profesion i të paftyrëve dhe gryksav që janë të lidhur me krimin. Pardon- asgjë personale!