Hoteli 6-katësh në Durrës do shembet me Shpërthim, vendoset eksplozivi (Foto) – AlbMania    
     

Hoteli 6-katësh në Durrës do shembet me Shpërthim, vendoset eksplozivi (Foto)

 Hoteli 6-katësh në Durrës do shembet me Shpërthim, vendoset eksplozivi (Foto)

Një pallat 6-katësh do të shembet me shpërthim të kontrolluar në qytetin e Durrës këtë të martë pasi kolonat e objektitit janë dëmtuar rëndë.

Ministria e Mbrojtjes bëri të ditur se ekipet xheniere te Forces se Armatosur po pergatiten per shembjen e pallatit ne Durres me shperthim te kontrolluar, object I cili ndodhet në lagjën nr.13.

Prej dites se djeshme ekipet xhenio kane bere percaktuar vendet dhe detajet e nderhyrjes ne godine, thotë në njoftim Ministria.

Pallati në fjalë ka për pronar një shqiptar nga Maqedonia e Veriut, konkretisht nga Gostivari.

Godina ka shërbyer si hotel dhe restorant.