‘Huq’ Talat Xhaferi, i mbyll me dry (Video) – AlbMania      

‘Huq’ Talat Xhaferi, i mbyll me dry (Video)

 ‘Huq’ Talat Xhaferi, i mbyll me dry (Video)

Kryeparlamentari Talat Xhaferi kërkoi që dyert e Kuvendit të mbyllen nga salla në mënyrë që shërbimet të numërojnë deputetët, ndërsa deputetët e VMRO-DPMNE-së reaguan ashpër dhe theksuan se kjo është bërë që deputetët e tjerë të mos hyjnë në sallë.

Pasi mbyllën dyert, deputetët pyetën se mbi çfarë baze po i mbyll dyert e Kuvendit dhe ai u përgjigj: “Rregullorja e Punës”.

Video