I gjithë Durrësi në alarm – rrëzohen depozitat sipër pallateve

 I gjithë Durrësi në alarm – rrëzohen depozitat sipër pallateve

Qytetarët e Durrësit kanë dalë nëpër rrugë të panikosur nga lëkundjet e tërmetit të fundit.

Ata kanë filluar të derdhin dhe rrëzojnë depozitat sipër pallateve, për të shmangur dëme të tjera që mund të vijnë si pasojë e lëkundjeve sizmike, që janë të shpeshta dhe pak më parë është regjistruar një tjetër tërmet 5.6 i shkallës Rihter.

Është ndërhyrë me anë të zjarrfikësve për të mos rrezikuar banorët që ndodhen poshtë. Gjatë gjithë kohës bëhen patrullime nga ajri me helikopterë.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com