I propozon të fejuarës mbi 30 herë në mënyra të ndryshme, ajo nuk e vëren fare – AlbMania    
     

I propozon të fejuarës mbi 30 herë në mënyra të ndryshme, ajo nuk e vëren fare

 I propozon të fejuarës mbi 30 herë në mënyra të ndryshme, ajo nuk e vëren fare

Propozimi partnerit tuaj mund të jetë një eksperiencë me plot nerva për çdokënd.

Opsionet për propozim janë të pafundme.

Colton Vaters, babai i dy fëmijëve ka gjetur mënyrës rreth propozimit të dashurës së tij, shkruan “The Mirror”. Ai i propozoi asaj mbi 30 herë prapa shpinës.

Vaters, nga Kanadaja, ka blerë unazën por nuk kishte ide se si ta pyeste të dashurën e tij, Danielle Campbell, të bëhet gruaja e tij, transmeton Koha.net. Ai donte që ky moment të ishte romantik dhe qesharak, por të mos duket i tërë propozimi si një shaka.

Gjithashtu, ai donte që momenti i propozimet të incizohet.