Ilire Dauti nga Aleanca e deklason këshilltarin e Zaevit për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi – AlbMania      

Ilire Dauti nga Aleanca e deklason këshilltarin e Zaevit për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi

 Ilire Dauti nga Aleanca e deklason këshilltarin e Zaevit për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi

Në Tv Klan Maqedoni po zhvillohet debat i ashpër mes Fatmir Bytiqit këshilltar i Kryeministrit Zaev për çështje ekonomike dhe Ilire Dautit nga Aleanca peShqiptaret.
Ilire Dauti me fakte dëshmon paaftësine ekonomike të qeverisë duke paraqitur faktet e verteta për rritjen e borxhit publik.
Derisa perfaqesuesi i LSDM-se, Fatmir Bytyqi deklaroi se borxhi publik është zvogëluar.
Ilire Dauti nga Aleanca ka paraqitur një grafikon në të cilin shihet qarte rritja e borxhit publik nga 4.3 ne 5.13 miliarde euro.

Ne vazhdim të debatit, z.Bytyqi pranoi që për dy vite të qeverisjes, asnjë parti politike dhe qeveri nuk mund te kete sukses ne sferen ekonomike,duke pranuar kështu faktet e paraqitura nga prof.Ilire Dauti.