Ja çmimet e reja të benzinës dhe naftës

 Ja çmimet e reja të benzinës dhe naftës

Komisioni Rregullator për Energjetik ka vendosur që nga mesnata të ul çmimin e derivateve të naftës.

Sipas vendimit të ri, benzinat lirohen për një denarë deri në një denarë e gjysmë, ndërsa çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbetet i pandryshuar.
Në bazë të vendimit, EUROSUPER BS-98 do të shitet për 1.50 denarë më lirë, ndërsa EUROSUPER BS-98 për një denarë.
Kështu, çmimi i ri i EUROSUPER BS-98 do të jetë 68.50 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-95 do të shitet për 66.50 den/lit.
Ulet edhe çmimi i mazutit për 0.740 denarë për kilogram. Tani mazuti do të shitet për 32.954 den/kg.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com