Ja si u pritën bashkëatdhetarët mbrëmë në aeroportin e Shkupit – AlbMania    
     

Ja si u pritën bashkëatdhetarët mbrëmë në aeroportin e Shkupit

 Ja si u pritën bashkëatdhetarët mbrëmë në aeroportin e Shkupit

Kështu mbrëmë dukej aeroporti i Shkupit me shumë fluks familjarësh duke pritur me te dashurit e tyre qe po kthehen ne vendlindje.

Në pritje të mërgimtarëve, para Aeroportit në Shkup.

Pamje nga aeroportet duke ardhur me te madhe mërgimtarët shqiptare kanë dërguar shumë qytetare në redaksinë tone.

Ne u dëshirojmë gjithëve mirëseardhje dhe pushim të këndshëm në vendlindje.