Jo demagogji dhe dyftyrësi shkruan Sibela Alimovska

 Jo demagogji dhe dyftyrësi shkruan Sibela Alimovska

Ju lumtë z. Hysni Ismaili 🇲🇰🇦🇱🤚

Ministri për kulturë në Republikën e Maqedonisë së Veriut në tubimin e komunës së Zhelinës përmendën Manastirin dhe banorët e këtij qyteti duke i dhënë përkrahje shoqatës joqeveritare 22 NENTORI, me arsyestim se duhet ta lëshoj tubimin partiak për shkak të hapjes së On Line platformën e konferencës shkencore me titull: “MANASTIRI QYTET I ALFABETIT SHQIP, QYTET I KONZUJVE DHE GJITHËBALLKANIK” ku do të marrin pjesë hulumtues dhe shkencëtarë të shquar nga të gjitha trojet shqiptare dhe diaspora duke potencuar se vëmendja e çdo kujt duhet të jetë e kthyer kah shqiptarët e MANASTIRIT, PRESPËS,ÇASHKËS,DOLLNENIT!