Kamerieri punon i vetëm në kafene pas tërmetit në Durrës

 Kamerieri punon i vetëm në kafene pas tërmetit në Durrës

Nazif Muçi është duke punuar i vetëm në këtë kafene në Durrës.

Pas tërmetit kolegët e tjerë të punës ikën nga qyteti.

Ai tani po i kryen të gjitha punët në lokal.

“Jam duke punuar vetë sepse kolegët e mi, dikush është kthyer në vendbanimin e vet, kuzhinieri ka ikur në Kosovë prej tërmetit. Janë trembur. Unë qëndrova këtu, sepse te shtëpia ime nuk pati dëmtime, veçse u trembëm”, ka Muçi për Radion Evropa e Lirë.

27-vjeçari tregon se tërmeti ka ndikuar që të kenë më pak klientë në lokal.

Nazif Muçi nga Durrësi, deri ditën kur tërmeti goditi këtë qytet, kishte 5 kolegë të punës në kafene.

Nga frika, ata të gjithë janë larguar dhe ai po shërben i vetëm.