Kandidati për Kryeministër Naser Ziberi vendos lule tek varri i Kiro Gligorovit – AlbMania          

Kandidati për Kryeministër Naser Ziberi vendos lule tek varri i Kiro Gligorovit

 Kandidati për Kryeministër Naser Ziberi vendos lule tek varri i Kiro Gligorovit

Naser Ziberi, kandidat i BDI-së për kryeministër, gjatë ditës së djeshme së bashku me kandidatët për deputet të njësisë zgjedhore 1 bëri homazh dhe vendosi lule tek varri i ish presidentit të ndjerë të Maqedonisë Kiro Glogorov.

Ndryshe, Naser Ziberi ishte i lidhur shumë me Presidentin e parë të Republikës së Maqedonisë, Kiro Gligorov.