Kapitull i ri po nis për Ledri Vulën (Video)

 Kapitull i ri po nis për Ledri Vulën (Video)

Ledri Vula nesër vjen me një video-projekt krejt ndryshe nga ato që kemi parë deri tani.

Ledri Vula gjatë mesnatës do lëshoj këngën e re vetëm në platformën ‘Spotify’ ndërsa gjatë ditës së shtunë mund ta shohim video-klipin më të ri të tij.

Reperi ka disa muaj që po punon në këtë klip i cili është xhiruar në 360 shkallë, diçka që nuk kemi parë deri më tani nga artistët shqiptar.

Kënga më e re nga Ledri do të mbaj titullin ‘Piano rap’ dhe publiku janë tejet entuziast të shohin se çfarë do i pret në këtë projekt.