Kasami-vepra e Mujdinit do të mbahet mend gjithmonë – AlbMania      

Kasami-vepra e Mujdinit do të mbahet mend gjithmonë

 Kasami-vepra e Mujdinit do të mbahet mend gjithmonë

Kreu i komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka rikujtuar Mujdin Aliun në 23 vjetorin e vdekjes së tij, Kasami ka shkruar se vepra e Mujdinit do të mbahet mend gjithmonë.

Ndër tjerash ai po shkruan:

Sot, përkujtojmë 23 vjetorin e rënies heroike të dëshmorit Mujdin Aliu nga Poroji i Tetovës dhe i jemi mirënjohës pa fund veprës dhe heroizmit të tij. Ai, ra dëshmor në betejën më të ashpër dhe më të lavdishme atë të Koshares që sot me krenari e përkujtojmë atë ditë dhe të gjithë dëshmorët të cilët sakrifikuan jetën e tyre për të na siguruar neve lirinë. Qoftë i paharruar kujtimi për ta!
Lavdi dëshmorëve të kombit