KÇE nuk e pranon amemdamentin e deputetit Syrija Rashidi, përfundon diskutimi për Ligjin për PP

 KÇE nuk e pranon amemdamentin e deputetit Syrija Rashidi, përfundon diskutimi për Ligjin për PP

Amendamenti për ligjin për Prokurori Publike i cili u propozua nga deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Syrija Rashidi nuk u miratua në Komisionin për çështje evropiane, dhe me këtë mbaroi edhe diskutimi për Ligjin për prokurori publike, raporton TV21, nga Kuvendi.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com