Kërcënojnë me armë para spitalit 8 Shtatori, policia arreston dy persona – AlbMania          

Kërcënojnë me armë para spitalit 8 Shtatori, policia arreston dy persona

 Kërcënojnë me armë para spitalit 8 Shtatori, policia arreston dy persona

Sot pasdite, dy persona u arrestuan pasi u përpoqën të hynin në spitalin “8 Shtatori” dhe kërkuan të merrnin trupin e të afërmes së tyre të tyre, e cila vdiq nga COVID 19, dhe ta dërgonin për autopsi.

Autoritetet e spitalit u thanë atyre se protokollet e autopsisë parashikonin një pritje dy-orëshe dhe më pas trupi do të transferoheshe në patologjinë e Shkupit me një automjet funerali.

Të afërmit u revoltuan dhe filluan të kërcënojnë me armë, pas së cilës policia i arrestoi.

Nga spitali “8 Shtatori” për “Telma” thonë se pas ndërhyrjes policore, të afërmit nënshkruan protokollet dhe trupi u transferua në patologji.

Ndaj të arrestuarve do të ngriten akuza për dhunë dhe kërcënim.