Kërcnohet Fatmiri i TV21 në Haraçine pse po fliste për hallet e banorëve – AlbMania    
     

Kërcnohet Fatmiri i TV21 në Haraçine pse po fliste për hallet e banorëve

 Kërcnohet Fatmiri i TV21 në Haraçine pse po fliste për hallet e banorëve

Kërcnohet ekipi i TV21 në Haraçinë deri sa po zhvillohej emisioni Click Plus-ODA në Haraçinë.
Gazetari Fatmir Aliu dhe ekipi i tij është kërcnuar përshkak se në Odë me disa qytetarë po bisedonin për hallet dhe problemet e qytetarëve të Haraçinës.

Pak para përfundimit në transmetim direkt gazetari Aliu tha se po marrin kërcënime nga persona që kanë rrethuar vendin ku po zhvillohej emisioni.

Mbetet në vazhdim të kuptojmë se çka ka ndodhë realisht.