Kërçovari Dr. Genc Selmani në ndihmë direkte në Shqipëri (Video) – AlbMania    
     

Kërçovari Dr. Genc Selmani në ndihmë direkte në Shqipëri (Video)

 Kërçovari Dr. Genc Selmani në ndihmë direkte në Shqipëri (Video)

Ngushëllime për viktimat, në këtë shtab ka pikëllime, dhimbje, trishtime, të lënduar por edhe shpresë tek i madhi Zot dhe solidariteti i njerëzve të mirë, këndej ka nevoj për gjithçka…

Të faleminderit Dr. Arbër F. Murati që më zavendesove në turnin tim dhe më mundësove të jap edhe unë kontributin tim modest në këtë nevoj të madhe!

Shkruan Dr. Genc Selmani në facebook transmeton kercova.net

Ngushëllime për viktimat, në këtë shtab ka pikëllime, dhimbje, trishtime, të lënduar por edhe shpresë tek i madhi Zot dhe solidariteti i njerëzve të mirë, këndej ka nevoj për gjithçka…Të faleminderit Dr. Arbër F. Murati që më zavendesove në turnin tim dhe më mundësove të jap edhe unë kontributin tim modest në këtë nevoj të madhe!

Gepostet von Genc Selmani am Dienstag, 26. November 2019