Kështu e ka politika e RMV-së – AlbMania          

Kështu e ka politika e RMV-së

 Kështu e ka politika e RMV-së

Është fakt se brenda një sistemi të brishtë ( komunist) prishen njerëzit psiqikisht, më keq se izolimi e karantinimi dhe covid19-a!
“Falemnderit” DUI, që na integruat mjaftueshëm!
Sot, s’kemi besim të ecim në rrugë nga kriminelët tuaj, as në shtëpi të rimë se edhe ato na i vodhët e plaçkitët pa dhënë llogari.
Kështu e ka politika e RMV-së!!!
Sa më shumë nacionalizëm ekstrem në blloqet politike që na udhëhoqën, aq më afër një sistemi që stë mbron.
Sot, dinjëteti njeriut tek ne, është = 0🙁
* PARADOX* i rradhës, shkruan Besa Kadriu.