Këto janë çmimet e reja të derivateve në Maqedoni

 Këto janë çmimet e reja të derivateve në Maqedoni

Çmimi i benzinave dhe dizelit lirohet për një denarë, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetik.

Sipas çmimores së re, një litër EUROSUPER BS-95 do të kushtojë 68.50 denarë, ndërsa një litër EUROSUPER BS-98 do të kushtojë 71 denarë.
Dizeli do të shitet 63 denarë për litër.

Çmimi i Vajit të Lehtë për Amvisëri nga mesnata është 52.50 denarë për litër.