Kjo është policja që dyshohet se vrau katër anëtarët e familjes dhe veten – AlbMania          

Kjo është policja që dyshohet se vrau katër anëtarët e familjes dhe veten

 Kjo është policja që dyshohet se vrau katër anëtarët e familjes dhe veten

Kjo është konfirmuar nga Prokuroria Themelore në Gjilan.

Sipas informatave të para, dyshohet se në lagjen ‘’Bujanina’’, në Gjilan, V.B, zyrtare policore, në kuadër të Stacionit Policor në Gjilan, me armë zjarri ka privuar nga jeta dy prindërit dhe dy vëllezërit e saj, ndërsa, pastaj ka kryer vetëvrasje.

Policja që dyshohet se vrau katër anëtarë të familjes, siç merr vesh lajmi.net ishte Valdete Bllaca.