Komuna e Tetovës ndanë 25 mijë euro për Shqipërinë, e mërkura dhe e enjtja shpallen ditë zie – AlbMania    
     

Komuna e Tetovës ndanë 25 mijë euro për Shqipërinë, e mërkura dhe e enjtja shpallen ditë zie

 Komuna e Tetovës ndanë 25 mijë euro për Shqipërinë, e mërkura dhe e enjtja shpallen ditë zie

Kuvendi komunal i Tetovës ka mbajtur seancë të jashtëzakonshme për tërmetit në Shqipëri.

Seancë e jashtëzakonshme e Këshillit komunal të Tetovës.

Në këtë seancë të jashtëzakonshme është marrë vendim që të ndahen 25 mijë euro ndihmë për zonat e prekura nga tërmeti në Durrës dhe në Thumanë.

Po ashtu siç raportojnë mediet shqiptare në Maqedoninë e Veriut, Kuvendi i Tetovës ka marrë vendim që dita e mërkurë dhe e enjte të shpallen ditë zie.