Konfirmohet vdekja e dy vëllezërve nga Gjilani, njëri nxirret nga rrënojat – AlbMania    
     

Konfirmohet vdekja e dy vëllezërve nga Gjilani, njëri nxirret nga rrënojat

 Konfirmohet vdekja e dy vëllezërve nga Gjilani, njëri nxirret nga rrënojat

Shemsi dhe Isa Abazi nga Gjilani kanë humbur jetën në Durrës.

Tërmeti prej 6.4 shkallë i riterit, ka lënë të vdekur edhe dy vëllezërit Abazi nga Gjilani.Këtë e ka konfirmuar për lajmi.net, ambasadori i Kosovës në Shqipëri, Nait Hasani.Hasani ka thënë se trupi i pajetë i Isa Abazait është nxjerrë, ndërkaq janë duke u bërë përpjekje që edhe trupi i Shemsiut të nxirret nga gërmadhat e hotelit.“Të dytë e kanë humbur jetën.
Isën e kanë nxjerrë, e pritet edhe Shemsiu që të nxjerrët nga rrënojat jam në vendin e ngjarjes”, deklaroi ambasadori Hasani për lajmi.net.Hasani po ashtu shtoi se janë duke qëndruar në hotelin e rrënuar deri në nxjerrjen e trupit të pajetë të Shemsi Abazit.