Konfirmohet viktima e 40 në Durrës

 Konfirmohet viktima e 40 në Durrës

Është konfirmuar viktima e 40 si pasojë e tërmetit të së martës.

Viktima është femër dhe u gjet në Durrës./TopChanel/