Konfiskohen 11 kilogramë drogë në ‘Bogorodicë’

 Konfiskohen 11 kilogramë drogë në ‘Bogorodicë’

Dje, gjatë dalje nga shteti në vendkalimin kufitar ‘Bogorodicë’ për kontroll në doganë është paraqitur vetura e llojit ‘Mercedes’ me tabela të Shqipërisë dhe e drejtuar nga shtetas shqiptar.

Automjet është përzgjedhur nga ekipi doganor për kontroll doganor.

Në pjesën e majtë dhe të djathtë të pjesë së pasme në brendësi janë gjetur 13 paketa të mbushura me marihuanë.