Krijesa e çuditshme filmohet duke notuar në ujërat e Vietnamit (Video) – AlbMania    
     

Krijesa e çuditshme filmohet duke notuar në ujërat e Vietnamit (Video)

 Krijesa e çuditshme filmohet duke notuar në ujërat e Vietnamit (Video)

Një grup zhytësish kanë parë një krijesë të çudishme në ujërat e Phu Quy në Vietnam.

Krijesa po notonte në sipërfaqe të ujit dhe kishte formë shumë të çuditshme, përcjell Shqiptarja.

Mediat e huaja shkruajnë se grupi po lëvizte me varkë dhe e kanë filmuar krijesën, që akoma nuk është zbuluar se çfarë është.