Kryeministri Rama thirrje opozitës: Të ulemi në tryezë për shqiptarët – AlbMania    
     

Kryeministri Rama thirrje opozitës: Të ulemi në tryezë për shqiptarët

 Kryeministri Rama thirrje opozitës: Të ulemi në tryezë për shqiptarët

Pas rrethanave të jashtëzakonëshme që janë krijuar në vend si pasojë e tërmetit të 26 nëntorit, ku u shkaktuan dëme të mëdha në jetë njerëzish dhe materiale, Kryeministri Rama i ka bërë thirrje opozitës për tu ulur e për të diskutuar në tryezë të përbashkët.

“U bëj apel forcave opozitare të ulemi pa humbur kohë në tryezë për të dëgjuar idetë dhe propozimet e tyre konkrete🙏Në këto rrethana të jashtëzakonshme duhet mbiprodhim energjish pozitive për fatkeqët që kanë humbur gjithçka e mbarë popullin që meriton përkujdesje psikologjike🤗” shkruan Rama.

Postimi i plotë:

U bëj apel forcave opozitare të ulemi pa humbur kohë në tryezë për të dëgjuar idetë dhe propozimet e tyre konkrete🙏Në këto rrethana të jashtëzakonshme duhet mbiprodhim energjish pozitive për fatkeqët që kanë humbur gjithçka e mbarë popullin që meriton përkujdesje psikologjike🤗

@lulzimbasha_al
është koha e bashkimit konkret sepse vetëpërmbajtja në fjalor, sado e mirëseardhur është krejt e pamjaftueshme! Të ulemi për shqiptarët dhe t’u japim mesazhin e qetësisë, durimit, sigurisë se askush nuk do të jetë vetëm në këtë luftë për mbijetesë🤝Unë jam gati!

Për çdo gjë ka një kohë nën këtë qiell; një kohë me lind e një kohë me vdek; një kohë me i mledh e një kohë me i largu gurët;një kohë me rrëzu e një kohë me ngrit;një kohë me fitu e një kohë me hum;një kohë me u luftu e një kohë me u paqtu..Kjo është koha me u ftillu #PërNjerëzit