Kumanovë, dy hajdutë kapen duke vjedhur një shtëpi pas mesnate – AlbMania    
     

Kumanovë, dy hajdutë kapen duke vjedhur një shtëpi pas mesnate

 Kumanovë, dy hajdutë kapen duke vjedhur një shtëpi pas mesnate

Të mërkurën pas mesnate, në rrugën “Revolucioni Popullor” (te Sokolana), policia ka arrestuar personat me iniciale А.А.(23) dhe В.А.(24), të dy nga Kumanova.

Ata anë kapur deri sa kanë qenë duke kryer vjedhje të rëndë në shtëpi, kurse pranë tyre janë gjetur gjësendet e vjedhura nga shtëpia, që u janë konfiskuar bashkë me veturën ‘reno laguna” që e kanë shfrytëzuar për të kryer vjedhjen. Ata janë dërguar në stacion policor dhe pas ndriçimit të plotë të rastit do të ngitet parashtresë adekuate.