Ky është iPhone më i popullarizuar në botë – AlbMania    
     

Ky është iPhone më i popullarizuar në botë

 Ky është iPhone më i popullarizuar në botë

Kohëve të fundit Apple po na pushton me lansimet e reja të iPhoneve. Nga hulumtimet e reja të firmës Omedia thanë që iPhone XR është iPhone më i shitur në tregun e telefonave të mençur në vitin 2019, raporton “GadgetsNow”, transmeton lajmi.net.

46.3 milion ishin fitimet gjatë vitit 2019, duke u bazuar në shitjet në tërë botën. Ky iPhone është konsideruar si telefoni i mençur më i mirë i vitit dhe telefoni më i popullarizuar ndonjëherë.

Pa lansimit të iPhone 11 në shtatorë të viti 2019, çmimi i iPhonë XR është 639.36 euro.

iPhone 11 u konsiderua si i dytë në listë, pas ati XR, numri i shitjeve po vazhdon të rritet pasi iPhone janë telefonat më të kërkuar në treg. /Lajmi.net/