Ky është mundësi që humbi jetën sot në Kazino në Bllacë ku gjuajtën me kallashnikov

 Ky është mundësi që humbi jetën sot në Kazino në Bllacë ku gjuajtën me kallashnikov

Mundësi i përfaqësueses së Maqedonisë dhe anëtar i Klubit të mundjes “Tefejuz” Bunjamin Nuishi, është njëri nga viktimat e një grabitje që ndodhi në një kazino Bllacë, bëjnë të ditur nga klubi i tij, përcjellë gazeta Koha.

Nuishi për KM “Tefejuz” konsiderohej si njëri prej mundësve më të mirë në vendin tonë.

Thuhet se në kohën Nuishi punonte në kazino si roje sigurimi.

Njëherit, Bujamini ishte edhe një ushtar në Armatën e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Vdekja e tij është një humbje e madhe për sportin e mundjes në vend.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com