Ky është veprimi i radhës i Biden dhe Harris pas fitores së tyre – AlbMania          

Ky është veprimi i radhës i Biden dhe Harris pas fitores së tyre

 Ky është veprimi i radhës i Biden dhe Harris pas fitores së tyre

Biden dhe Harris menjëhere pas shpalljes së fitores së tyre kanë ndryshuar edhe biot e tyre në Twitter.

Joe Biden ka shkruar “Presidenti i zgjedhur, burri i @DrBiden, babai dhe gjyshi krenar. Gati për t’u ndërtuar më mirë për të gjithë amerikanët”.

Ndërsa Kamala Harris ka shkruar “Nënpresidente e Shtetëve të Bashkuara. Senatore, Grua, Nënë, Teze/Hallë. Luftoj për njerëzit. Ajo”./BS