Lëshohet urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin – AlbMania    
     

Lëshohet urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin

 Lëshohet urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin

Ministria e Punëve të Brendshme ka lëshuar urdhër – arrest ndërkombëtar për Agim Krasniqin dhe Sehat Ramadanin, pasi këta dy të fundit të hënën nuk u kthyen në burgun e Shtipit, raporton Shenja.

Krasniqi duhet të mbajë edhe 3 vjet e 3 muaj burg, ndërsa Ramadani duhet të mbajë edhe 8 vjet dhe 7 muaj. /SHENJA/