Ljupço Nikolovski në mbrojtje, Spasovski kthehet në Ministrinë e Brendshme, Sheqerinska shkon në arsim? – AlbMania    
     

Ljupço Nikolovski në mbrojtje, Spasovski kthehet në Ministrinë e Brendshme, Sheqerinska shkon në arsim?

 Ljupço Nikolovski në mbrojtje, Spasovski kthehet në Ministrinë e Brendshme, Sheqerinska shkon në arsim?

Venko Filipce mbetet Ministër i Shëndetësisë, Oliver Spasovski kthehet në krye të Ministrisë së Brendshme, Ministri i ri i Mbrojtjes do të jetë Ljupco Nikolovski, për arsim ndoshta Radmila Sekerinska, Mila Carovska kthehet në Punë dhe Politik Sociale, dhe Ministria e Drejtësisë do të jetë në duart e LSDM-së pas shpërndarjes së resoreve së qeverisë në koalicionin LSDM-BDI-PDSH, e cila u njoftua dje, spekulohet në korridore, njoftoi “Plusinfo”.

Ministri aktual i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov, i cili nuk është anëtar i LSDM-së, do të jetë Zëvendëskryeministri për Integrime Evropiane

BDI merr resorin e Financave, Punëve të Jashtme, Ekonomisë, Mjedisit, Shoqërisë së Informacionit dhe Administratës, si dhe Zëvendëskryeministrit për sistemin politik.

Sot pritet vendimi final i emrave nga kryesia qendrore e partive.