LSDM: Zgjedhje më 12 prill, për humbje të re të regjimit, të ekzekutorit Mickovski dhe shefit të ri nga Budapesti

 LSDM: Zgjedhje më 12 prill, për humbje të re të regjimit, të ekzekutorit Mickovski dhe shefit të ri nga Budapesti

Zgjedhje parlamentare më 12 prill do të ketë dhe atëherë do të ketë edhe humbje të re të regjimit kriminel të VMRO-DPMNE-së, humbje e re e ekzekutorit Hristijan Mickovski dhe shefit të tij nga Budapesti, Nikolla Gruevski.

Kështu qëndron në kumtesën e LSDM-së, ku shtohet se oferta e Mickovskit është vendosur në bllokada, destruktime dhe përpjekje për ripërtëritje të regjimit, i cili e ka mbajtur vendin në izolim, i zënë me fqinjët, i bllokuar bë krim dhe korrupion, me gjykata svarovski dhe kushte për pasurim të individëve në krye të VMRO-DPMNE-së.

“Qytetarët këtë e shikojnë dhe për këtë më 12 prill Mickovski dhe VMRO-DPMNE i pret një humbje e madhe bindëse nga qytetarët. Më 12 prill qytetarët do të porosisin – regjim kurrë më”, qëndron në kumtesën e LSDM-së.