Majk refuzohet keq nga një femër, ajo e bën për “pesë pare” duke ia publikuar bisedën (Foto) – AlbMania      

Majk refuzohet keq nga një femër, ajo e bën për “pesë pare” duke ia publikuar bisedën (Foto)

 Majk refuzohet keq nga një femër, ajo e bën për “pesë pare” duke ia publikuar bisedën (Foto)

Është publikuar biseda e Majk dhe një vajze e cila e refuzoi.

Reperi Majk njihet si një nga personat më të dashur për publikun, sidomos me femrat.

Por, atij i ka dështuar një ‘ftesë’ për seks që ia ka bërë një vajze, e cila u hakmorr shumë keq ndaj reperit, shkruan Syri Kosova.

Majk asaj ia ka dërguar numrin e saj, por, vajza e refuzoi duke i thënë “S’du s’më pëlqen”.

Më pas, reperi insistoi duke i premtuar kënaqësi në Prishtinë nëse ajo vjen. Duke e ofenduar, vajza edhe njëherë ia tregoi vendin reperit. Në fund ai ia la vetëm ‘seen’.