Maqedoni, arrestohet një shtetas serb i kërkuar nga Interpol – AlbMania    
     

Maqedoni, arrestohet një shtetas serb i kërkuar nga Interpol

 Maqedoni, arrestohet një shtetas serb i kërkuar nga Interpol

Në vendkalimin kufitar ‘Bllace e Poshtme’ është arrestuar një person i cili ka dashur të hyjë në Maqedoni, kurse ndaj tij është lëshuar fletarrest ndërkombëtar.

“Më 27.11.2019 në orën 11:30 në vendkalimin kufitar Bllacë të Poshtme, në hyrje të RMV, gjatë kontrollit të A.O nga Serbia, është konstatuar se kërkohet nga Interpoli”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Ai është arrestuar dhe është bartur te stacioni policor në Çair për procedurë të mëtejshme./Telegrafi/