Maqedoni, regjistrohen 461 shkelje për mosmbajtje të maskës – AlbMania          

Maqedoni, regjistrohen 461 shkelje për mosmbajtje të maskës

 Maqedoni, regjistrohen 461 shkelje për mosmbajtje të maskës

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni informon se kanë vazhduar me kontrollet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Gjatë ditës së djeshme , në territorin e Maqedonisë së Veriut gjithsej 461 persona nuk kanë respektuar masën për mbrojtje personale.

Ministria e Punëve të Brendshme ju bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura nga Qeveria që kanë për qëllim menaxhimin e coronavirusit.