Maqedonia e Veriut nis vaksinim e fëmijëve kundër COVID-19

 Maqedonia e Veriut nis vaksinim e fëmijëve kundër COVID-19

Prej sot në Maqedoninë e Veriut fillon vaksinimi i fëmijëve të moshës prej 12 deri 17 vjeç.

Sipas të dhënave të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë në Maqedoni, janë paraqitur rreth 1.800 fëmijë, raporton Alsat.

Paralelisht vazhdon edhe imunizimi i popullatës së rritur në pikat e vaksinimit dhe në terren.