Maqedonia përmes Polonisë siguron vaksinën kundër Kovid 19, do të jetë pa pagesë!

 Maqedonia përmes Polonisë siguron vaksinën kundër Kovid 19, do të jetë pa pagesë!

Vaksina e Oksfordit për COVID-19 ka hyrë në një fazë të rëndësishme dhe duket se do të shpërndahet tek shumë vende për të luftuar virusin.

Vetëm BE ka porositur 400 milionë doza.
Maqedonia e Veriut po bën lëvizjet e saj për ta siguruar vaksinën pasi nuk e siguron dot sepse nuk është pjesë e BE. Ambasadori polak i ka ofruar Maqedonisë së Veriut vaksinën e COVID-19 nëpërmjet vendit të tij.

Ndërkohë ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe, ka paralajmëruar se vaksina do të jetë pa pagesë për pacientët në Maqedoninë e Veriut, transmeton Gazeta Lajm.
Vendet e BE mund të rishesin një pjesë të vaksinave që do të marrë nga Universiteti i Oksfordit dhe Polonia po mendon një gjë të tillë.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com