Marigo Elezi realizon coverin “Hey hey hey” të Lyrical Son-it në mënyrë fantasike (Video)

 Marigo Elezi realizon coverin “Hey hey hey” të Lyrical Son-it në mënyrë fantasike (Video)

Marigo Elezi ka publikuar coverin e këngës “Hey hey hey” nga reperi Lyrical Son.

Këngëtarja e re nga Ferizaj e ka realizuar në mënyrë të përkryer këtë baladë, e cila vazhdon akoma të mbesë një nga këngët më të pëlqyera në tregun muzikor shqiptar, njofton AlbMania.info

Talentja e re në skenën e muzikës shqiptare Marigo Elezi përpunimin e baladës “Hey hey hey “ instumentalin e ka punuar me Rilind Alimanin nga AR Records, Miximin me Premtim Etemin e shoqëruar me back vocalin e shkëlqyeshëm të artistit të ri tetovar Vullnet Neziri duke i dhënë përparësi interpretimit të saj të mrekullueshëm.

Kujtojmë se Marigo Elezi edhe më heret ka përpunuara nga Alban Skenderajt të cilat vet Marigo i ka shoqëruar nën instumentin e kitares dhe pianos.

Marigo aktualisht ndjek studimet në Universitetin AAB në Prishtinë në drejtimin Muzikologji./AlbMania/