Marin Mema: Do jem cent për cent transparent me shqiptarët – AlbMania    
     

Marin Mema: Do jem cent për cent transparent me shqiptarët

 Marin Mema: Do jem cent për cent transparent me shqiptarët

Gazetari Marin Mema cili është pjesë e Komitetit Kombëtar të Rindërtimit tha se donacionet duhet të jenë publike dhe transparente.

“Unë kam marrë një iniciativë dhe unë do jem cent për cent transparent me qytetarët. Qeveria të bëjë si të dojë. Qeveria bën politikë, unë nuk bëj politikë”- u shpreh gazetari Mema. Më herët për faktin e sistemimit të banorëve Marin Mema tregoi se problemi qëndron tek banorët e zonave rurale.

“Për sistemimin është shfaqur problem sistemimi i banorëve që jetojnë në zonat rurale sepse ata kanë jetësën të lidhur me bujqësinë- u shpreh Mema./TCH/