Mbyllet një çajtore në Haraçinë, arr estohet pronari – AlbMania          

Mbyllet një çajtore në Haraçinë, arr estohet pronari

 Mbyllet një çajtore në Haraçinë, arr estohet pronari

Policia në bashkëpunim me Inspektoratin Shtetëror të Tregut dje pas orës 21:00 ka mbyllur një çajtore në Haraçinë të Shkupit, teksa ka arrestuar edhe pronarin për punë pas kohës së lejuar dhe një numër të madh të mysafirëve në objekt.

“Pronari A.B. (25) u gjet gjithashtu në çajtore nga fshati Haraçinë dhe ai u arrestua në Sektorin e Policisë Haraçinë, dhe pas dokumentimit të çështjes, do të ngrihet padia penale sipas nenit 206 të Kodit Penal”, thuhet në kumtesën e MPB-së.

Objekti është mbyllur nga inspektorët e Inspektoratit Shtetëror të Tregut./Shenja/