Mbytja e 10-vjeçarit në Fan, familja kërkon ndihmë nga Kosova – AlbMania      

Mbytja e 10-vjeçarit në Fan, familja kërkon ndihmë nga Kosova

 Mbytja e 10-vjeçarit në Fan, familja kërkon ndihmë nga Kosova

Familja e 10-vjeçarit që u mbyt në lumin Fan në Mirditë kërkon ndihmë nga Kosova. Mësohet se në ditën e 10-të të zhdukjes së vogëlushit, kërkimet vijojnë nga reparti RENEA Shkodër e banorët e zonës, por ende nuk ka asnjë rezultat.

Trupi i 10-vjeçarit nuk gjendet ende, ndërsa familja e tij është në gjendje të rënduar psikologjike. Ata dhe banorët e tjerë të zonës kërkojnë që përfaqësues e drejtues vendor të angazhohen në gjetjen e trupit të të voglit. Gjithashtu ata kërkojnë bashkëpunim me Kosovën.

10-vjeçari po lunate kur ra në lumin Fan që e rrëmbeu. Të voglit i ra topi në ujë dhe futja në lumë për ta marrë i kushtoi jetën.