Me 114 vota “Për”, ratifikohet Protokolli për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

 Me 114 vota “Për”, ratifikohet Protokolli për anëtarësimin e Maqedonisë së Veriut në NATO

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut, ka ratifikuar para kohe protokollit për anëtarësim në NATO.

Në seancë votuan 114 deputetë dhe të gjithë votuan për, nuk kishte asnjë votë kundër dhe asnjë përmbajtur, raporton SHENJA.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com