“Më shpejt, më shpejt”: Zelensky kërkon nga shtetet furnizim me armë – AlbMania      

“Më shpejt, më shpejt”: Zelensky kërkon nga shtetet furnizim me armë

 “Më shpejt, më shpejt”: Zelensky kërkon nga shtetet furnizim me armë

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, i ka ripërsëritur thirrjet për furnizimin e Ukrainës me më shumë armë, duke thënë se ata nuk po i marrin furnizimet aq shpejt sa për të shmangur sulmet e Rusisë.

“Shtetet e Bashkuara, Mbretëria e Bashkuar dhe disa vende evropiane po përpiqen të ndihmojnë dhe po ndihmojnë”.

“Por kemi nevojë më shpejt, më shpejt”, ka thënë Zelensky, raporton BBC.